Bine ați venit pe noua noastră pagină web

Ne bucurăm să fim din nou o prezență activă în mediul virtual, în noua noastră pagină web.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că ne ghidăm după aceeași filozofie care a format firma de avocatură și, după mai mult de zece ani de prezență pe piața avocaturii românești, am îmbrățișat, cu grație, experiențele care ne-au transformat în avocații de astăzi.

Am crescut într-o firmă de avocatură bine conturată, una care a fost și este în măsură să ofere un important reper clienților noștri: stabilitatea.

Am învățat foarte mult în acești ani și cel mai valoros aspect pe care încă îl învățăm este acela că nu ne vom opri din învățare. Acesta este motivul pentru care vrem să împărtășim acest lucru cu voi, vizitatorii website-ului nostru, pentru că această afirmație a devenit, de asemenea, o parte a filozofiei noastre.

Suntem avocați creativi, astfel încât fiecare experiență este prelucrată, împărtășită și filtrată prin prisma valorilor noastre de bază și transformată într-o operă de artă unică, o operă juridică de artă.

De aceea, ne dorim să împărtășim o parte din experiențele noastre juridice în cadrul blogului, pentru că o mare parte a procesului de învățare constă în împărtășirea experiențelor învățate cu alte persoane.

Vă mulțumim că ați vizitat noul nostru website,

Echipa Preda & Asociații